Pazartesi; süt günü yani bir
çeşit boşaltma günüdür. Yoga sırasında sadece üç bardak süt içilir.
Salı; Kahvaltıda, yulaf
taneleri veya süt. Tahıllar önce onları daha yumuşak hale getirmek için suya
batırılmalıdır. Yemeğe bir çorba kaşığı bal eklemenizi öneririz. Öğle yemeği
için - az miktarda bitkisel yağ ve beyaz peynirli patates veya pirinç çorbası.
Gün akşam yemeği için kefir ile sona erer.
Çarşamba; Kahvaltının büyük
kısmı meyvelerden veya kuru meyvelerden oluşur. Eğer azlarsa, on beş dakika
sonra beyaz peynir veya bir fincan çay için. 2 dilim ekmek ekleyebilirsiniz.
Öğle yemeği için - meyve tüketin- bitkisel yağ ile terbiyeli sebze salatası
yapın. Akşam yemeği bir bardak kefir ile tamamlanır.
Perşembe; Gün taze veya
kurutulmuş meyve ile başlar. Öğle yemeği için - sebze salatası. Üzerine limon
suyu ve biraz bitkisel yağ eklemenizi öneririz. Filizlenmiş buğday, bal ve
fındık da diyete eklenir. Akşam yemeği için biraz buğday ve taze meyve tüketin.
Cuma günü;pirinç bazlı
ürünlerden oluşan bir gün. Sütlaç yiyin. Öğle yemeği için - domates çorbası
veya ıspanak ve pilav tüketin. Bu gün boyunca başka pirinç yemeği yapın, taze
sebzeler veya diğer malzemeleri ekleyebilirsiniz. Ana şey, bunun yogilerin
beslenmesinin temel prensiplerini ihlal etmemesidir. Pilav yine akşam yemeğiniz
olmalıdır.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder